Enchanted tiki bar Trader Sam en av mange endringer som sannsynligvis vil komme til Disney Polynesian Resort




Selv fortsatt i prosessen er det redesign av hele interiøret i den store Ceremonial House, inkludert lobbyen, butikker og restauranter. Problemer med asbest i bygningen har blitt rapportert i mange år, og rykter om at det ville være enten fjernet eller helt gutted. Men Seifert rapporterer at Disney lener seg mot renovere bygningen i etapper. Selv om dette ser ut til å være gode nyheter for de som har håp om at noen av de eksisterende funksjoner vil forbli, Seifert skrev i mai at det er "usannsynlig at noen butikker eller restauranter vil endre seg som de gjorde i de siste rehabs."

Dessverre, en egenskap som ikke kan overleve på, er den gigantiske fossefall og koi dam i den store Atrium (se bildet over). For mange er dette frodig tropisk hage som møter deg når du går inn i bygningen er en av de mest representative elementer av anlegget. Seifert har skapt "Save The Waterfall" T-skjorte, som du kan kjøpe online.



Siste Innlegg Seifert fra mandag (29 juli), sa den siste planen omfatter mest arbeid å gjøre i de neste to årene, og vil være ferdig innen utgangen av 2015 eller begynnelsen av 2016. Dette vil resultere i flere viktige prosjekter:

* Konvertering av Long Tahiti DVC, tar 143 rom av normal inventar resort.

* Et nytt basseng med noe annet enn en vulkan lysbilde. Hvis / når bassenget stenger, Seifert forventer gjester å ha tilgang til et av bassengene på nærliggende Grand Floridian Resort.

* Restruktureringen av den store Ceremonial House, inkludert fjerning av eksisterende takvinduer og foss. Seifert utdyper begrunnelsen for fjerning av fossen med ny informasjon og litt "oppmuntrende. I tillegg til vedlikehold og sikkerhetsproblemer, Disney tilsynelatende kan være på jakt etter en hall design som minner nærmere Aulani. Dette betyr en uhindret utsikt over stranden og der når du går i lobbyen. For å gjøre dette, må de eliminere eller drastisk redusere vann-funksjonen. "Noen nye vannanlegget vil gå et sted i lobbyen, men la utsikten fra fronten til å se ut fra baksiden til bassenget og stranden uten å bli hemmet," skriver han. Han opprettholder sin tidligere prognose at disse renoveringen vil foregå i etapper.



Legg igjen en kommentar